oblazinjenje avtodomov

Oblazinjenje avtodomov je naša strast!

V podjetju Robeta d.o.o. se poleg prodaje svetovno znanih luksuznih avtodomov Carthago ter trženja cenovno nekoliko ugodnejših avtodomov in prikolic Hobby ukvarjamo tudi z izdelavo bivalnih kombijev Robetamobil, kar nam nudi edinstveno prednost. Ravno zaradi tega namreč izredno dobro razumemo potrebe avtodomarjev in kamping entuziastov, kar nam je v izredno pomoč pri oblikovanju prostora za maksimalni izkoristek in izbiri najprimernejših materialov.

Z oblazinjenjem lastne linije bivalnih kombijev smo tako umetnost oblazinjenja izpilili do zadnje podrobnosti! Pri oblazinjenju vašega avtodoma vam bomo na voljo za svetovanje pri izbiri najboljših materialov (dovolj debela pena, vzdržljivo usnje in pika na i z vezenjem vzorcev), hkrati pa vam bomo pomagali izbrati tudi najboljše barve in kombinacija različnih materialov, ki bodo vaš avtodom povezali v celoto.

Bogate izkušnje

Ker se zavedamo, kako pomembna je izbira najboljših materialov, vam poleg svetovanja lahko ponudimo tudi nakup najboljših materialov glede na vaše želje in potrebe. Z vami tako dogovorimo barvno paleto, določimo razporeditev oziroma kombinacijo materialov in želen okvirni proračun, nato pa pri svojih dobaviteljih priskrbimo hitro dobavo najprimernejšega materiala v ravno pravih količinah. Tako se izognete nakupu prevelikih zalog določenega materiala vnaprej in zgrešenim nakupom.

Kako poteka oblazinjenje avtodoma?

Celoten postopek oblazinjenja avtodoma je za vas izredno enostaven. Najprej nas kontaktirajte preko telefona, elektronske pošte ali kontaktnega obrazca in nam zaupajte svoje želje. So vaši sedeži obrabljeni, material pa luknjast ali razpokan? Se ne počutite dobro v svojem domu na kolesih? Pripeljite nam svoj avtodom ali pošljite slike in z veseljem vam pripravimo individualno ponudbo. V kolikor vozilo pripeljete na sedež našega podjetja, celotno oblazinjenje snamemo mi, lahko pa za to poskrbite sami in nam oblazinjenje enostavno pošljete po pošti.

Elemente nato razstavimo na posamezne kroje, jih digitaliziramo za maksimalni izkoristek materiala in vnesemo v orodje za razrez. Robotsko vodena roka nato natančno razreže material, kar prihrani čas in denar. Elemente nato strojno ali ročno zašijemo v končni izdelek, ki mu lahko dodamo še piko na i v obliki vezenja po meri.

Naj vaše ideje zasijejo!