oblazinjenje jaht

Poskrbimo za udobno plovbo

Z veseljem se lotimo oblazinjenja vaše jahte ali barke. Pri oblazinjenju vašega plovila se projekt vedno začne z natančno izmero obstoječih elementov, nato pa v sodelovanju z vami izberemo najbolj primeren material glede na vaše potrebe. Pri oblazinjenju jaht se na primer pogosto uporabljajo zunanji materiali, ki so odpornejši na vremenske vplive, zlasti vodo in vlažne razmere. Naš grafični oblikovalec vam pomaga tudi pri zasnovi morebitnih logotipov in napisov, ki lahko krasijo vaša sedišča in druge oblazinjene elemente.

Ob zaključku projekta z vami opravimo še zadnji pregled izdelkov, nato pa ostane le še montaža, preden vam zaželimo srečno plovbo!

Brezkompromisni luksuz

Oblazinjenje jahte ali barke je izredno natančen postopek, ki zahteva visoko stopnjo natančnosti in pazljivosti, predvsem pa premišljenega načrtovanja. V kolikor potrebujete dodatne prilagoditve obstoječih elementov (dodatni sedeži, spremembe velikosti obstoječih sedišč itd.), vam brez težav pomagamo tudi na tem področju, pri tem pa vedno iščemo le najboljše. Ključnega pomena je tudi izbira pravega, dovolj trpežnega materiala, ki bo dovolj dolgo krasil vaše plovilo in zagotavljal udobno plovbo.

Pri izbiri materiala se, kot že rečeno, stranki največkrat svetujemo izbiro zunanjih materialov, ki so odpornejši na različne vremenske razmere, zlasti vodo. Pri tem pa ne sklepamo kompromisov na področju udobja in izgleda, zato izbiramo le najboljše. Izkušnje imamo z delom tako s pravim kot umetnim usnjem kot tudi različnimi tekstili, zato se vam lahko povsem prilagodimo.

oblazinjenje pohištva
oblazinjenje jahte

Naj vaša jahta zasije!

Kaj še čakate? Kontaktirajte nas za pripravo individualne in povsem neobvezujoče ponudbe za oblazinjenje jahte. Naj vaše plovilo zasije v najlepših barvah s povsem novim oblazinjenjem po meri!

Privoščite sebi in svojemu plovilu najboljše na tržišču!