Pozdravljeni, kako vam lahko pomagamo?

Oblazinjenje jaht od prve zasnove do zadnjega šiva

oblazinjenje jaht

Tako specifično storitev kot je oblazinjenje jaht, je milo rečeno težko najti. Zagotavljanje dobrega končnega izdelka, časovne in organizacijske učinkovitosti pa je na majhnih tržiščih, kot je Slovensko, dokaj zahtevno. Zato smo tu za vas mi! V podjetju Robeta d.o.o. hitro, predvsem pa kakovostno in natančno poskrbimo za oblazinjenje vaše jahte. Spoznajte Robeto in začutite razliko.

Oblazinjenje jaht v podjetju s tradicijo

V podjetju Robeta s svojo vizijo oblazinjenja segamo po zvezdah. Naša vizija je postati vodilni slovenski proizvajalec na tem področju, kar nam odlično uspeva. Vsi vemo, da kakovost in tradicija nikoli ne gresta iz mode. To velja tudi za našo zgodovino. S strani številnih slovenskih kot tujih strank smo priznani po izvrstni kakovosti, predanosti in prilagodljivosti kupcu. Na slovenskem tržišču oblazinjenja in krojenja avtomobilskih, navtičnih in pohištvenih izdelkov svoje stranke osrečujemo že več kot 10 let. Klub desetletni tradiciji so specialisti v našem podjetju v stalnem stiku z najbolj sodobnimi dizajni v svetu oblazinjenja. Za vas bomo opravili še tako zahteven projekt, pri tem pa poslušali vaše želje in jih upoštevali v mejah mogočega. Podjetje Robeta je izvajalec, ki mu lahko zaupate.

oblazinjenje jaht

Oblazinjenje jaht od začetka do konca

Večina strank področja oblazinjenja jaht ne pozna dobro, saj se ob nakupu jahte z njim sreča prvič. Prav zato je izrednega pomena, da pri celotnem postopku sodelujete z istim, dobro izkušenim izvajalcem, ki bo z vami ravnal korektno. S skrbno izbranim izdelovalcem boste skozi celoten postopek izdelave mirni in le tako boste lahko zares uživali. Pri nas dobite vse našteto. Smo vaš zanesljiv partner, ki vam omogoča strokovno vodenje in izvedbi pri vseh naslednjih korakih, ki jih sestavlja oblazinjenje jaht. Pa si poglejmo tiste najbolj osnovne dele postopka oblazinjenja vsake jahte:

  • Izvedba meritev: pomembno je, da so meritve za oblazinjenje vaše jahte natančne in dobro zabeležene, saj to vpliva na celotno nadaljevanje postopka in končen izdelek.
  • Priprava krojev: dobri proizvajalci se izrisa krojev lotijo v več korakih, saj to omogoča večjo natančnost. Pri nas svoje kroje vedno najprej izdelamo ročno, šele nato pa sledi digitalizirana oblika. Ta dodaten postopek omogoča maksimalno učinkovitost in natančnost.
  • Razrez materialov: z avtomatiziranim rezanjem materiala bo njegov izkoristek veliko boljši, kar pomeni, da boste lahko prihranili na količini kupljenega blaga. Poleg tega bo postopek veliko hitreje končan.
  • Šivanje in vezenje materiala za blazine: naše podjetje za šivanje uporablja robotsko šivanje, kar pomeni, da je oblazinjenje jaht veliko hitrejše in izredno natančno izvedeno.

oblazinjenje jaht

Zakaj zaupati oblazinjenje jaht podjetju Robeta d.o.o.?

Tradicija pomeni tudi več zadovoljnih strank. Za seboj imamo že več kot 350 uspešno zaključenih projektov. Naša več kot desetletna prisotnost na tržišču za seboj pušča tudi velik pečat v napredku tehnologije in specializaciji v prav specifične postopke, ki so zahtevani pri oblazinjenju jah. Naša velika prednost pa je tudi manjše število izbranih in zanesljivih zaposlenih, ki so 100 % predani vsakemu novemu projektu. Podjetje v celoti obratuje s pomočjo 6 predanih članov, ki bodo vaše želje spremenili v realnost.

Kako izbrati primerno blago za oblazinjenje jaht?

Izbira primernega materiala je izredno pomembna za dolgoročnost obstoja oblazinjenih predelov vaše jahte. Prav široka paleta za izbor materialov pa je tista, ki vam bo omogočala perosonalizacoijo prostora in tisti pravi »waw« efekt. Poleg samega blaga je potrebno vedno razmišljati tudi o drugih esencialnih materialih za oblazinjenje. V podjetju Robeta d.o.o. vam omogočamo, da boste lahko na enem mestu lahko izbirali med blagom, usnjem, umetnih usnjem in različnimi penami, ne da bi za to potrebovali obiskati 1001 prodajalca.

Male in velike stranke – v podjetju Robeta d.o.o je enaka obravnava za vse

Enakopravna obravnava strank vseh »velikosti« je pri nas zelo pomembna. Na žalost se še vedno veliko posameznikov z manjšimi projekti srečuje z dolgimi čakalnimi vrstami za uresničenje njihovih želja v realnost, določena podjetja pa jih enostavno zavrnejo. Naš cilj pa je ugoditi željam tako večjim kot manjšim strankam. Pri tem smo strokovni, časovno zanesljivi in cenovno ugodni. Večni trio, ki pusti zadovoljno še tako zahtevno stranko.

Oblazinjenje jaht zagotovo ni eno tistih opravil, ki bi jih lahko prepustili komurkoli. Kompleksnost samega postopka je potrebno prepustiti pravim strokovnjakom. Pri tako edinstvenem projektu kot je oblazinjenje jahte je pomembno, da se resnično veselite celote izkušnje. Skrbno in korektno voden proces bo pustil velik pečat tudi na končnem izdelku. Naj vas pri odločanju vedno vodi dolgoročna kakovost in ne le cenovna ugodnost. Naj se inovativnost vašega stila opazi tudi v dizajnu končnega izdelka. Izberite izvajalca, ki vam bo omogočal vse to. Izberite podjetje Robeta d.o.o., da začutite luksuz.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*