Pogosta vprašanja

Potrebujete dodatne informacije?

Pogosto zastavljena vprašanja

Robeta šivilnica screenshoots-2

1. Ali ponujate samo oblazinjenje?

Nikakor! Naše podjetje že vrsto let skrbi za celovito oblazinjenje lastne linije predelanih kombijev Robetamobil. V sklopu tega poskrbimo tako za oblikovanje in izdelavo lesenega ogrodja, oblikovanje in prilagoditev oblazinjenega dela, vezenje po meri ter šivanje in končno montažo. Ne glede na to, ali ste posameznik ali podjetje, ki se ukvarja z izdelavo vozil po meri, se na nas lahko zanesete za izvedbo celotne storitve.

2. Katere storitve ponujate?

S posamezniki in podjetji smo sodelovali že na različnih projektih, vse od oblazinjenja avtomobilov, jaht, bark, avtodomov, počitniških prikolic, predelanih kombijev pa do notranjega pohištva, kot so sedežne garniture, oblazinjeni stoli, pisarniški stoli itd..

3. Kako poteka sodelovanje?

Prvi korak je kontakt preko telefona ali elektronske pošte. Z vami izvedemo začetni pogovor in se po potrebi dogovorimo za ogled. Nato nam posredujete vse potrebne informacije (grafične predloge, izmere, želje glede materialov in barv), naša ekipa pa se nemudoma loti dela. Ko je projekt končan, izdelek pošljemo po pošti ali montiramo na sedežu našega podjetja.

4. S katerimi materiali delate?

Na kratko, z vsemi. Izkušnje imamo tako s tekstilom kot s pravim in umetnim usnjem, penami in drugimi naravnimi in umetnimi materiali. Tako vam lahko glede na vaše želje in potrebe svetujemo tudi glede izbire pravega materiala.

5. Pri delu uporabljate tudi strojno obdelavo?

Pri delu kombiniramo robotsko natančnost strojnega parka in kreativnost ter pazljivo oko naše ekipe. Vsi kroji so digitalizirani za maksimalni izkoristek materiala, prav tako šivanje opravlja profesionalni robot, s čimer zagotovimo hitro obdelavo. Vsak izdelek pa je nato dodatno ročno pregledan za maksimalno kakovost.

Kontaktirajte nas

Dovolite, da vam pomagamo uresničiti vašo vizijo! Izpolnite kontaktni obrazec ali nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali.